Relantti tukijana

Eemil Uitto

Olen Eemil Uitto, 20-vuotias pyöräilijä Hollolasta. Pyörällä olen kisannut nelisen vuotta, ja sitä ennen kuntopohjaa luotiin mm. hiihtämällä kilpaa. Päälajini pyöräilyssä on maastopyöräilyn olympiamatka, mutta ajan kisoja myös maantiellä. Ajan tällä hetkellä suomalaisen Croc Sports pyörämerkin tallissa.

Parhaita saavutuksia tähän päivään mennessä on kaksi U-23 SM kultaa ja U-19 SM pronssi olympiamatkalta, sekä U-23 pronssi maantien aika-ajosta. Tulevaisuudessa tavoite on nousta suomen pyöräilyn huipulle, ja päästä ajamaan pyörää ammatiksi.

Hieronta on iso osa urheilijan lihashuoltoa, ja palautumista. Sen vaikutus suorituskykyyn, ja näin ollen kilpailuissa menestymiseen on selkeä. Olen nyt pari vuotta tehnyt yhteistyötä Hierontapiste Relantin kanssa, ja en voi kun suositella Juhan ammattitaitoa. Mies osaa ottaa hieroessa urheilijan kokonaisuuden huomioon, jotta esimerkiksi tulevat harjoitukset ja kilpailut eivät hieronnasta kärsi. Palautuminen ja lihasten kunto on säilynyt hierontojen myötä hyvänä läpi harjoitus- ja kilpailukauden. Todella kiitollinen siis hienosta ja toimivasta yhteistyöstä!